Løkkegaards fornemmelse for penge
Debat Venstres lokale folketingskandidat i Ballerup, det tidligere medlem af Europa-Parlamentet Morten Løkkegaard, mener, at 17,5 millioner kroner er småpenge, og det ikke er værd at gå op i.

Årsagen er, at dagbladet BT den seneste tid har fortalt, at Morten Løkkegaards stort anlagte prestigeprojekt, ’Den Nye Fortælling om Europa’, har kostet de europæiske skatteydere ti millioner kroner, og i EU’s budget for 2015 er der afsat 7,5 millioner kroner til at fortsætte projektet.

Hidtil er pengene brugt på konferencer, og at tyve europæiske kunstere er nået frem til, at Europa er en sindstilstand. Ingen danskere har nogensinde har nogensinde hørt om projektet, og det kommer formentlig aldrig til at ske. Alligevel er Morten Løkkegaard stolt af projektet og harceleret mod både undertegnede og BT for at gå i for små sko.

Men hvis Morten Løkkegaard kom ud i den virkelige verden, vil han vide, at for 17,5 millioner kroner ville Ballerup Kommune kunne ansætte næsten 60 ekstra sosu-assistenter eller knap 40 skolelærere.

Når nu Morten Løkkegaard gerne vil repræsentere almindelige borgere i Ballerup på Christansborg, skulle han tage at bevæge sig ud i den virkelighed, som borgerne lever i

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *