Lappeløsninger er bedre end ingenting, men…
Debat Finanslovsforløbet understreger nødvendigheden af at man politisk inddrager vælgerne i Ballerup som andre steder lokalt.

Venstrefløjen fik opnået en række indrømmelser ved den såkaldte ’røde’ finanslovspakke. Men resultatet kan kun forsvares ud fra argumentet om, at nu gælder det om at vinde det næste valg med S, SF og EL i en eller anden konstellation.

Aftalerne er trukket til det yderste i forhold til hvornår de træder i kraft, men trods dette er de hver især positive (selvom man kunne ønske sig mere, men regeringen hedder pt.Socialdemokratiet og Radikale Venstre).

Det var sidste chance for at skabe et resultat, som fagbevægelsen kunne have rost på denne side af et folketingsvalg. Fagbevægelsen støttede ikke helhjertet op bag ved kravet om at skære optjeningskravet ned til seks måneder igen, så det var urealistisk at forvente at SF og EL kunne presse dette igennem.

Håber S, EL og SF sammen med den progressive fagbevægelse kan nå at skabe et politisk projekt op til næste valg der viser vejen tilbage til et solidarisk Danmark, men det er sgu op ad bakke fra dag 1. Men hvis der ikke startes nu, hedder den næste statsminister Lars Løkke med støtte fra DF, og det virker skræmmende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *