Kulturhusene udvider åbningstiderne
Skovlunde-Kulturhus-1-copy.jpg
Biblioteker Kulturhusene i Måløv og Skovlunde har efter ønske fra brugerne valgt at udvide den betjente åbningstid med fire timer hver onsdag.

»Vores kulturhuse har mange forskellige brugere. Daginstitutioner, skoleelever, børnefamilier, folk med it-problemer og mange flere. Indtil 1. november havde vi blot åbent fra 10-14, men det viste sig at selvom folk var glade for en onsdag formiddag med betjening, så savnede især børnefamilierne og det arbejdende folk, betjening om eftermiddagen og aftenen,« fortæller bibliotekschef Ravinder Kaur-Pedersen.

Derfor har kulturhusene nu udvidet åbningstiden, så der er åbent helt til klokken 18 hver onsdag.

»Vi har et personale der står klar med hjælp til lidt af hvert. Litteratursøgning, skoleopgaver, It-hjælp med mere. Lige nu har biblioteket og kulturhusene desuden en meget vigtig opgave med at ruste vores borgere til den digitale verden,« tilføjer Ravinder Kaur-Pedersen.
Der er fortsat åbent for selvbetjening alle dage i tidsrummet 7-22 ved hjælp af sundhedskortet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *