Java er død
debat Nej, det er desværre ikke rigtigt (endnu).

Java, ASK og Oracle lever i bedste velgående, og vil sikkert gøre en rum tid fremover. Jeg tilslutter mig helt den kritik der snart i lang tid har kørt i mange læserbreve, og Oracles forsøg på at redde situationen er det rene snik-snak.

MEN, der findes faktisk en hjemmeside. der yder glimrende hjælp til fremtidige opdateringer af Java. Og den service ydes af Danske Bank. Jo, du læste rigtigt. Danske Bank har på deres hjemmeside en service der 1) fjerner tidligere version af Java 2) fjerner ASK (hurra) og 3) installerer ny udgave af Java. Denne service ydes også selvom du ikke er netbankkunde i banken.

Gør følgende: 1) gå på danskebank.dk. 2) vælg Log på og Netbank. 3) vælg Log på Danske Netbank med Java. 4) vælg Opdater Java. 5) vælg Klik her for at begynde. 6) vælg Start programmet til PC. 7) start JavaProgramDK.exe (klik Ja om nødvendigt). 8) lad installationen køre til ende.

Herefter er Java korrekt installeret på din maskine, og den fungerer straks overfor alle hjemmesider hvor du har brug for at logge ind med NemID. Og ikke mindst: ASK er forsvundet op i den blå luft for aldrig mere at vende tilbage.

Under Kontrolpanel og Programmer kan du se den nye udgave af Java.

Må man bringe en tak til Danske Bank for denne service.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *