Iværksætteruge for fuld damp i World Trade Center
WTC-ballerup-copy.jpg
Det nye World Trade Center, der i forrvejen kan huse både veletablerede virksomheder og små iværksættere, sætter fokus på iværksætteri i uge 47. Foto: Pressefoto
Vækst I den kommende uge vil der være masser af aktiviteter for iværksættere i det nye WTC i Ballerup.

Uge 47 er ikke bare en hvilken som helst uge i november. Det er Vækst og Iværksætteruge og hvor er det mere oplagt at markere den slags end i det nye World Trade Center i Ballerup?

Derfor er den kommende uge fuld af aktiviteter og spændende tilbud til iværksættere og vækstvirksomheder i WTC, der jo er Ballerups kontorhus for både store og små virksomheder.
Der er tale om et ganske ambitiøst tiltag fra WTC, hvor der bliver sat fokus på netværk og inspiration til både nye og etablerede virksomheder.

»Ideen bag ’Iværksætter Uge 47’ er helt i tråd med vores eget fokus på at gøre WTC Ballerup til et sted, hvor såvel etablerede virksomheder som iværkættere kan drage fordel af at deltage i fælles aktiviteter og relevante events her i centret. Derfor har vi sammansat et program, hvor en række myndigheder, organisationer og virksomheder vil byde ind med relevante indlæg, ligesom der er er rige muligheder for at få gode input og dyrke netværket i en afslappet dialog med alle indlægsholdere og andre iværksættere,« siger Lars Gøtke, direktør i WTC Ballerup.

Dermed kan alle, både ’beboere’ i WTC og andre, være med til at holde netværket levende og lade inspirationen flyde i denne specielle uge.

Få en syretest

Helt i tråd med WTC egen filosofi bidrager eksempelvis foreningen CONNECT Danmark med et indlæg målrettet iværksættere og vækstvirksomheder. CONNECT har siden 2000 været med til at skabe og udvikle flere danske vækstvirksomheder og er et frivilligt netværk, der i dag tæller mere end 900 medlemmer.

Efter en indledende vurdering tilbyder CONNECT Denmark f.eks fast sparring med et såkaldt Springboard, hvor en række medlemmer fra netværket med erfaring og kompetencer indenfor den enkelte virksomheds udfordringer, giver gode råd og syretester virksomhedens potentiale kombineret med rådgivning og sparring om f.eks strategi, finansiering, internationalisering, forretningsmodeller og patenter. Der vil komme konkete og brugbare råd og tingene bliver ikke pakket ind, så virksomheden kan bruge sparringen til noget.

Mød iværksætterne

Iværksætterugen giver også mulighed for bl.a at møde iværksætteren Morten Lærkholm, som står bag portalen Transporteca, der henvender sig til speditører og mindre virksomheder, der ofte farer vild i reglerne omkring stykgods.

Han vil komme med gode råd om alt fra kunder, finansiering og hvordan man bedst får det hele til at hænge sammen, når man er iværksætter og skal det hele selv.

Der er altså lagt op til en ren ivæksætterfest i WTC, hvor man kan møde en lang række både store og små virksomheder.

Man kan læse mere om programmet på www.wtcballerup.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *