Hvad skal der ske efter 9. klasse?
Uddannelse Det spørgsmål stiller mange unge og forældre sig selv og hinanden. For det er en stor og vigtig beslutning, der skal tages, hver gang et ungt menneske nærmer sig slutningen på sin skoletid.

De fleste er enige om, at en ungdomsuddannelse er første skridt, men hvad skal man vælge? Og hvad kan man vælge? Det er lidt af en jungle, for mulighederne er mange, og både erhvervs- og de gymnasiale uddannelser har ændret sig meget de seneste år.

For at hjælpe såvel de unge 8. og 9. klasseelever som deres forældre med at træffe det vigtige valg, holder Ballerup Kommune tirsdag den 18. november fra klokken 17 til 19 er stort uddannelsestræf på Rådhuset.

Her kan man møde repræsentanter fra alle de forskellige ungdomsuddannelser, der ligger i Ballerup Kommune – og det er ikke så lidt: Borupgaard Gymnasium, CPH West, TEC, 10. klasse og Ballerup/Herlev Produktionsskole er repræsenteret ved træffet, og tilsammen tilbyder de en bred vifte af ungdomsuddannelser som for eksempel HHX, HG, STX, HTX.

Få styr på forkortelser, uddannelsesretninger, indhold, fremtidsmuligheder – og hvad det kræver at komme ind på de forskellige ungdomsuddannelser ved uddannelsestræffet tirsdag i næste uge.

For at peppe arrangementet lidt op har arrangørerne inviteret to rappere med: Mikl og Pede B, som mange af de unge nok kender fra MC’s Fight Night. De to vil både være med fra start og til slut, hvor de lukker ballet med en vaskeægte battle, hvor de vil improvisere over indtryk og input fra dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *