Endelig sejr til BSF
fodbold Efter fem kampe uden sejr kom forløsningen for BSFs spillere, trænere og tilskuere, da de rødklædte på udebane lørdag besejrede B 1903 med 2-0. Efter en tam første halvleg gjorde en flot indsats i anden halvleg forskellen.

To weekender i træk havde BSF mistet sejren i de døende minutter, og med et nederlag ville de være under nedrykningsstregen. Således var det en vigtig kamp, der ventede på kunstgræsbanen i Gentofte, hvor kampen var flyttet til.

Trods karantæne og skader til flere stamspillere, var det en flok tændte BSF-spillere, der kom ud til kampen, og der blev gået til stålet med flere frispark og gule kort i indledningen, hvor B 1903 desuden korrekt fik et mål annulleret for offside.

Midtvejs i halvlegen opstod en episode, som fik afgørende betydning for kampen. BSFs Emil Tidemand tacklede en modstander, der blev så fortørnet over ikke at få et frispark, at han spyttede Tidemand i ansigtet. Det så dommeren og hev det røde kort op og udviste B 1903-spilleren.

BSF forstod dog ikke at udnytte overtallet. Spillet fungerede ikke, og efter en uinspireret indsats gik spillerne til pause med stillingen 0-0. Trænerteamets taktiske ændringer og peptalk gav dog bonus, da spillerne igen kom på banen.

Efter flere farlige situationer blev Tidemand sendt af sted på kanten i det 70. minut. Han slog en flot bold ind mod Rajko Lekic, der headede bolden i mål bag keeperen til stor jubel og lettelse for både Lekic og hans holdkammerater.

Hidtil i sæsonen har BSF ikke været dygtige nok til at lukke kampene, hvilket har kostet flere gange. Det skulle ikke ske denne gang, og det kom det heller ikke til, da kampen blev afgjort efter 85 minutter.

Emil Thomsen blev spillet fri i dybden, og han satte sikkert bolden i nettet og gjorde det til 2-0. Kampen var lukket, sejren var i hus og tre vigtige point blev sat ind på kontoen. Lettelsen var stor, og også i stillingen betyder det noget, da BSF nu er oppe på sjettepladsen.

Årets sidste kamp i Danmarksserien spilles lørdag mod topholdet fra Greve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *