De ældre lades i stikken
Debat Er kommunen bevidst om, at den fratager de ældre i det tidligere ”Parkhuset” muligheden for at skabe gode oplevelser og øge livskvaliteten?

Faktum er, at de ældre gennem adskillige år har produceret forskelligt kunsthåndværk og juledekorationer, som bliver solgt på deres årlige julemarked. Dette marked giver 30-35.000 kroner i indtægter, som anvendes til at skabe gode og billige oplevelser for brugerne.

Desværre valgte kommunen allerede i oktober måned at pakke alle Parkhusets ting ned, fordi de skal flyttes til Solvej. Men Solvej er slet ikke klar til de ældre, så derfor har de daglige brugere ingen steder at gå hen og deres årlige julemarked kan ikke afholdes, hvorfor der bliver et hul i kassen.

Det betyder at de ældre ikke kan tage på de ture, som de plejer. Derved reduceres livskvaliteten for en masse brugere, som dagligt har haft stor glæde af at bruge deres hænder og hoveder samt møde en masse ligesindede.

Kunne kommunen ikke have ventet med at flytte Parkhuset, indtil lokalerne på Solvej stod færdige, så de ældre kunne flytte direkte ind i de nye lokaler?

Jeg synes, at kommunen skal finde de 30-35.000 kroner, som nu kommer til at mangle, og sende dem til Parkhusets brugere med en undskyldning, fordi man igen glemte at tænke sig om.

Selve Solvej-projektet er en skandale for sig, som jeg glæder mig til at skrive om næste gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *