BSF starter målakademi
Rajko-Lekic.jpg
Den tidligere superliga-spiller og og spillende angrebstræner i BSF, Rajko Lekic, står i spidsen for et nyt målakdemi.
Træning Gennem knap to år har der i Ballerup-Skovlunde Fodbold været mulighed for at tilmelde sig Målmands Akademi (Goal Keeper Academy), hvilket tiltrækker 70 målmand hver sæson.

I samarbejde med tidligere Superliga bomber og nuværende spillende angrebstræner i BSF, Rajko Lekic, åbnes der nu op for Mål Akademi for ambitiøse angribere. Deciderede angrebstrænere er en mangelvare i dansk fodbold, så BSF og Rajko Lekic forventer stor tilstrømning til Mål Akademiet.

Rajko Lekic fortæller, at det hele startede i Ballerup i 1986, og derfor er jeg meget stolt og glad for, at netop min barndomsklub støtter mit projekt. Jeg glæder mig til samarbejdet, og håber ydmygt at kunne betale tilbage med en del af de erfaringer jeg har gjort mig gennem min professionelle karriere. Håbet er, at dette tiltag kan være med til at skabe en angrebs- og afslutningskultur i BSF, og at klubben fremover vil være kendt som en klub der opfostrer dygtige og effektive målscorere.

For mere info se www.rajkolekic.dk eller www.bsfodbold.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *