BSF fik uafgjort i dramatisk kamp
Fodbold 212 tilskuere overværede en højdramatisk kamp mellem BSF og Greve i den sidste spilerunde inden vinterpausen.

Seks mål, straffespark og af flere omgange tumult mellem spillerne, samt en hård stemning både på banen og lægterne, gjorde det til en dag i Ballerup Idrætspark, som man ikke glemmer lige foreløbig. 3-3 blev resultatet efter en heroisk BSF-indsats.

Frederik Larsen var her, der og alle vegne, da han løb med alle overskrifter. Den unge angriber scorede hattrick inden der var spillet en halv time og spillede helt fantastisk. Men det var ikke nok til at sikre BSF alle tre point, da Greve fik udlignet i dommerens tillægstid og dermed fik et enkelt point med sig hjem. Det startede godt for BSF, da Frederik Larsen tog en flot solotur i venstre side og sparkede på kassen. Bolden blev rettet af en Greve-spiller og gik ind bag keeperen til et hurtigt føringsmål, der gav tro på, at årets overraskelse måske alligevel ikke var så langt væk.

Et minut senere var det endda tæt på 2-0, men bolden sneg sig akkurat forbi mål. To gange havde Greve herefter friløbere, men reservemålmand Stig Pedersen klarede flot begge gange. Imens fortsatte Frederik Larsen sit enormt aggressive spil, da han jagtede en bold, der virkede håbløs. Greve-forsvarerens tilbagelægning til målmanden blev dog for kort, og så fik Frederik gevinst for sit hårde arbejde, da han opfangede bolden, tog et træk forbi keeperen og køligt lagde den i målet til 2-0. Kampen var ekstremt livlig, og der var konstant chancer i begge ender.

I det 23. minut kom Greve på måltavlen til 2-1.

Greve bedre med

To minutter efter scoringen slog Frederik Larsen nemlig igen til og gjorde det til 3-1 på et flot langskud. Greve satte sig på kampen fra anden halvlegs start. BSF havde fint styr på gæsterne, og i de første femten minutter var der ingen store chancer.

I det 60. minut dømte dommeren et tvivlsomt straffespark til Greve på et tidspunkt, hvor kampen kogte. Patrik Jensen scorede via stolpen. Frederik Larsen var dog to minutter efter ekstremt tæt på sit fjerde mål, da han afdriblede hele Greve-forsvaret og sparkede på keeperen, der måtte ud i en flot redning for at afvise hans forsøg. I overtiden lykkedes det Greve med et sidste pres at få fremtvunget en situation, hvor Patrik Jensen kunne heade bolden over Stig Petersen til stor jubel for gæsterne, der udlignede til 3-3. Det blev også kampens slutresultat efter en sublim BSF indsats i en underholdende kamp.

BSF går til vinterpause på en flot 6. plads og ser med stor optimisme frem mod næste hjemmekamp lørdag den 28. marts kl. 13.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *