Borupgaard fik både guld og sølv ved DM i gymnasiefodbold
Borupgaards-fodboldhold-drenge-copy.jpg
Drengene fra Borupgaard Gymnasium gik hele vejen og vandt DM i gymnasiefodbold. Foto: Privatfoto
fodbold Igen i år har BOAG markeret sig stærkt i fodbold på både hos drenge og piger.

Begge hold vandt deres regionsstævner på hjemmebane i Ballerup og kvalificerede sig til DM-stævnerne.

Pigerne var en tur i Jylland nærmere bestemt Langkær Gymnasium ved Århus den 8. oktober, de klarede sig så godt, at de nåede finalen mod Tornbjerg, som de havde spillet 0-0 mod i puljen.

Desværre var kræfterne sluppet op, og det blev derfor “kun” til en andenplads – hvilket dog er den bedste placering for Borupgaards piger nogensinde.

Borupgaard-Fodboldhold---pigerne-copy

Drengene spillede DM torsdag den 23. oktober på Frederiksberg, hvor Falkonergården var vært for stævnet.

De klarede sig overbevisende videre fra puljen, og bragte sig også planmæssigt foran i semifinalen mod Tornbjerg Gymnasium, som derefter scorede to gange, inden BOAG fik udlignet og dermed skulle kampen afgøres i straffesparkskonkurrence.

Her var BOAG’s målmand Andreas Sørensen fra 1.t helt suveræn og reddede hele tre spark, og da drengene samtidig scorede på alle skud, var finalen snart i hus.

Her skulle drengene møde Odense Katedralskole, som også havde vundet deres semifinale efter straffespark. I finalen var det tydeligt at begge hold var trætte, men BOAG fik hurtigt overtaget på kampen og kom foran 2-0. Det lykkedes Odense at reducere, men nærmere kom de heldigvis ikke, og BOAG vandt kampen fortjent 2-1. Dermed var det første danske mesterskab en realitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *