Ballerupspejdere får støtte af Tuborg
KFUM-Spejderne-Billede-GPS-copy.jpg
KFUM-Spejderne Ballerup har blandt andet fået fire nye GPS’er, så de bedre kan finde vej. Foto: Privatfoto
fritid Tuborgs grønne fond har hjulpet KFUM spejderne i Ballerup med nyt udstyr.

KFUM-Spejderne Ballerup har længe ønsket sig at kunne følge med moden, når det handler om skov og natur. Og nu er ønsket blevet opfyldt af Tuborgs grønne Fond, der blandt andet har valgt at støtte med penge til en projektor, fire GPS’er og to såkaldte jetboils.

»En Jetboil er en kogekande på gas, så vi kan koge vand når som helst og hvor som helst. Det er fantastisk ikke at skulle lave bål for at kunne lave varmt vand til en hel flok,« forklarer spejderleder Camilla Bræmholm.

Læs mere om spejderne på www.ballerup-kfum.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *