Bagholdsangreb med guldbarre
guldbarreoverrækkelse_8.jpg
17-årige Kristine Lund Michaelsen fik sig noget af en overraskelse til træning i Smørum Rulleskøjteklub i sidste uge. For det var ikke en helt almindelig træningsaften. Kristine blev nemlig overrasket med Toms Guld Barre Pris 2014. Foto: Flemming Schiller
Kristine Lund Michaelsen fra Smørum Rulleskøjteklub fik forstyrret sin træning onsdag aften.

Kristine Lund Michaelsen troede, at det var en helt almindelig træningsaften i hallen ved Balsmoseskolen i Smørum. Men knap var hun begyndt opvarmningen, før det pludselig væltede ind med både kendte og ukendte ansigter.

Et af de ukendte tilhørte Marianne Forsingdal, der er senior brand manager hos Toms. Med sig havde hun en kæmpe stor guldbarre og en check på 10.000 kroner.

Smørum Rulleskøjteklubs supertalent Kristine Lund Michaelsen har nemlig vundet årets Guld Barre Pris 2014 – og det var grunden til bagholdsangrebet denne aften.

Galleri: Billeder fra overrækkelsen 

»Ej hvor vildt,« Kristine er tydeligt overrasket og meget glad, da hun pludselig står med guldbarre og check i hånden.

»Sporten fylder næsten hele mit liv og giver mig en masse fede oplevelser,« fortæller Kristine, der til dagligt går i 3.g på Borupgaard Gymnasium.

»Jeg træner tre-fire gange om ugen på rulleskøjter og derudover er der også styrketræning og løb,« uddyber hun.

En hjælpende hånd

Kristine er firedobbelt danmarksmester i kunstrulleskøjteløb og har i år deltaget ved både EM og VM – sidstnævnte som den første dansker nogensinde. Og netop rejserne til de forskellige internationale stævner og mesterskaber koster en del. Derfor er de 10.000 kroner et kærkomment tilskud.

»Det kan være meget dyrt at dyrke eliteidræt, og vi vil gerne hjælpe de unge talenter i deres sport,« siger Marianne Forsingdal fra Toms.

I Smørum Rulleskøjteklub er Kristine også en værdsat klubkammerat, der knokler for selv at blive bedre og samtidig har overskud til at hjælpe de yngre piger også. Hun er samtidig så heldig at have den danske landstræner Louise Buch Kastrup, som træner i klubben. Og sammen skal de to nok få skabt endnu flere flotte resultater indenfor kunstrulleskøjteløb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *