Wolfpack vinder gyserkamp mod Team FOG Næstved
Basketball Copenhagen Wolfpack (BMS, Falcon og Glostrup) har overrasket alle med en forrygende start i basketligaen med tre sejre i tre kampe.

Torsdag gjaldt det så Team FOG Næstved i Næstvedhallen. Kampen, som blev transmitteret direkte på DK 4 sport viste sig at leve op til forventninger om god basketunderholdning, især i kampens sidste periode.

Næstved fik en fantastisk start med 9-0 efter blot 2½ minuts spil. Wolfpack kom dog ind i kampen og fik udlignet. Næstved havde herefter problemer med mange bolde, der blev smidt væk og mindre velovervejede beslutninger, som resulterede i manglende scoringer. Stillingen var 16-16 efter perioden.

Trods en dårlig start på 2. periode, lykkedes det for Næstved med fight og vilje at komme tilbage i kampen. Wolfpack var dog hurtigere og drev mere mod kurven og førte med et point efter perioden.

Trods en god start for Næstved i 3. periode tabte de mange bolde og var stillestående i angrebet. Wolfpack havde til gengæld et stærkt spillende forsvar, var hurtigere i angrebet og dominerede reboundspillet.

Næstved førte med to point efter perioden, så der var lagt op til en spændende sidste periode.
Sejren så det meste af 4. periode ud til at tilfalde Næstved, som førte med ni point. I periodens sidste minutter indhentede Wolfpack Næstved, hvor Christian Hesseldal scorede en treer, som reducerede Næstveds føring til 73-71.

Næstved brændte vigtige straffekast i kampens sidste minut, og Ryan White fra Wolfpack udlignede til 77-77 med kun fire sekunder tilbage.

Kampen gik i overtid. Næstved manglede fem spillere, som var blevet fejlet ud, og Wolfpack vandt uden problemer 93-87.

Topscorere Wolfpack: Ryan White 27 p, Andreas Meilby 18 p og Casper Hesseldal 14 p.
Næste kamp er torsdag den 30. oktober, hvor Wolfpack møder SISU i Kildeskovshallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *