Vind det gribende drama ’En du Elsker’
film1.jpg
Mikael Persbrandt er den verdensberømte rockmusiker, der pludselig står med en 11-årig dreng i sit liv. Foto: Rolf Konow
Konkurrence Vi sætter fem eksemplarer af 'EN du Elsker' på højkant i denne uge, hvis du kan svare rigtigt på spørgsmålet.

’En du Elsker’ er en følelsesladet fortælling om et møde mellem to fortabte skæbner, en voksen mand og en dreng.

Thomas Jacob bor i Los Angeles og er en verdensberømt rockmusiker med succes og mange brændte broer. Da han efter mange år vender tilbage til Danmark for at indspille nyt album med sin faste musikproducer, tropper hans voksne datter, Julie, op. Med sig har hun barne-barnet, den 11-årige Noa, og snart bliver Thomas mod sin vilje tvunget til at tage sig af drengen.

De to begynder, stik imod alle odds, langsomt at finde hinanden igennem musikken. Men så indtræffer katastrofen, og Thomas må se i øjnene, at han skal træffe et valg, der forandrer hans liv for altid.

Med Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm og Birgitte Hjort Sørensen i hovedrollerne er filmen et gribende drama om at opdage kærligheden i sig selv og finde tilbage til livet.

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film fem eksemplarer af ’En du Elsker’ på dvd. For at være med i lodtrækningen skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Mikael Persbrandt er især kendt fra sin rolle i tv-serien Beck. Hvad hedder han i serien?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til: vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er mandag den 27. oktober klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv hente filmen på redaktionen i Ballerup.