Vind den nye ’Far til Fire’ film
far_til_fire_-_onkel_sofus_vender_tilbage-Foto-Ilse-Schoutteten-copy.jpg
Onkel Anders’ bror Sofus vender hjem fra Australien - og det giver store udforringer for den lille familie. Sofus er nemlig knap så elskelig som sin tvillingebror. Foto: Ilse Schoutteten
Konkurrence I denne uge kan man vinde den nye Far til Fire film, hvor Onkel Sofus kommer hjem fra Australien.

Så er der en ny Far til Fire film på gaden – med undertitlen Onkel Sofus Vender Tilbage er der igen underholdning for både store og små.

Hele den glade familie kommer på en hård prøve da Onkel Anders’ tvillingebror, Sofus, vender hjem fra Australien. Og Far fortryder næsten, han har lært sine børn, at man skal være rummelig og gæstfri.

For Onkel Sofus er den diametrale modsætning til den elskelige Onkel Anders; han er sur, vrissen, kommanderer med alle – og så har han oveni købet en ko med sig. Den bliver børnene nu hurtigt glade for, men det er lidt sværere med sure Onkel Sofus.

Helt galt går det, da familien tager på dyrskue. Onkel Sofus har kun én ting i hovedet: Han vil vinde malke-konkurrencen. Men hvad gør man, når koen pludselig ikke giver mælk? Onkel Sofus’ hårdhændede forsøg hjælper ikke. Og så må familien, anført af Lille Per, lære Sofus, at man altså kommer længst med hygge, varme, fred og ro.

Det kræver både en kidnapning af koen, en løbsk traktor og en glemt hule i et højt træ, før Onkel Sofus endelig husker, hvordan det er i en familie; man skal give lidt plads, men så får man også dobbelt så meget tilbage.

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film otte eksemplarer af ’Far til Fire – Onkel Sofus Vender Tilbage’ på dvd. Deltag i konkurrencen ved at svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvem spiller ‘Far’ i denne film?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til: vind@ballerupbladet.dk (BEMÆRK NY MAIL-ADRESSE). Sidste frist for at deltage er mandag den 3. november klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv hente filmen på redaktionen i Ballerup.