Unge skuespillere klar til Glassalen
Eventyrteatret-Ida-Louise-2-copy.jpg
Ida Louise Thorsøe fra Smørum er blandt de 93 dygtige børn og unge fra Eventyrteatret, der fra på fredag rykker ind i Glassalen i Tivoli med forestillingen ’De Vises Sten’. Foto: Hergaard Fotografi
Musical Fire lokale skuespillere er med i Eventyrteatrets musical 'De Vises Sten', der spiller i Glassalen i Tivoli fra i dag.

Fra 3. oktober er Eventyrteatret som sædvanlig på plads i Glassalen i Tivoli med deres store efterårs-familieforestilling.

I år er det ’De Vises Sten’ – en spændende og magisk fortælling om en dreng, der for at redde sin søsters liv, begiver sig ud på en vovefuld færd i jagten efter De Vises Sten, som efter sigende besidder magiske egenskaber.

I sin søgen hvirvles han ind i et eventyr, hvor guder, helte, en troldmand og en oprørsk prinsesse kommer til at spille skæbnesvangre roller for ham og hans søster.

Musicalen, der foregår i det farverige og mystiske Indien, er spækket med flotte og autentiske kostumer, danseoptrin, forrygende komik og fantastiske sange.

Blandt de 93 børn og unge på scenen er fire lokale talenter: 12-årige Jonathan Lindinger fra Ballerup, 14-årige Ida Louise Thorsøe fra Smørum, 16-årige Nikoline Ryde fra Ballerup og 19-årige Sara Fusager – også fra Ballerup.

De har alle været tilknyttet Eventyrteatrets dramaskole i flere år – og har stor erfaring med såvel teater som småroller på film og tv.

Man kan se de fire – og alle deres medskuespillere på scenen i Glassalen i Tivoli frem til 19. oktober. Billetter sælges via Billetlugen.dk.

Eventyrteatret-Nikoline-Ryde-og-Jonathan-L-copy

Nikoline Ryde og Jonathan Lindinger fra Ballerup spiller henholdsvis ung, smuk pige og gadedreng i musicalen ’De Vises Sten’. Foto: Hergaard Fotografi

Eventyrteatret-Sara-Fusager-(2)-copy

Sara Fusager har rollen som tiggerprinsens gode ven Dipti i Eventyrteatrets musical. Foto: Hergaard Fotografi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *