Triatleterne slår til igen
Triatlon.jpg
Teresa Heimann fra TritonTri kommer i mål og kan juble over at have sikret sig en VM-billet.
Triatlon  TritonTri’s atleter viste sig igen stærke og fuld af resultater i Ironman.

Søndag den 14. september dannede Helsingør og Kronborg rammerne omkring årets sidste Ironman 70.3 med deltagelse af TritonTri’s atleter.

Deltagerne skulle ud på 1,9 km svømning i havnebassinet, for derefter at begive sig ud på en 90 km cykeltur i det smukke Nordsjælland og til sidst løbe 21,1 km rundt om Kronborg.

Kenneth Spring Larsen, Thomas Bonde og Morten Damm Sørensen sluttede alle sæsonen af med flotte resultater i herre rækken med tider henholdsvis lige over og lige under de 6 timer.

Thomas Bonde imponerede ved at være under 3 min langsommere end vinderen Jens Koefoed på svømningen. Hans tid på 00:28:15 var den 52 hurtigste tid af alle mænd, hvilket må siges at være flot svømmet så sent på sæsonen! Hans samlede tid på 05:37:24 rakte til en 114. plads i aldersgruppen ”Mænd 40-44 år”.

Kenneth Spring Larsen leverede et solidt resultat lige over de 6 timer – nemlig 06:05:16 og især løbeturen blev god. På de 21,1 km løb han sig stille og roligt op i feltet, og hentede hele 53 pladser(!) så han endte som nr. 131 i sin aldersgruppe ”Mænd 35-39 år”.

Morten Damm Sørensen stillede også op og leverede også en fantastisk præstation. Tiden 06:08:48 rakte til en flot plads som nr. 143 i aldersgruppen ”Mænd 40-44 år”, og især cykelturen gjorde det store udslag, hvor han cyklede sig 60 pladser op i feltet med en stabil fart på over 30km/t i gennemsnit.

Sidst med ikke mindst var Teresa Heimann igen afsted og med en tid på 04:50:08 endte hun som nr. 5 overall hos kvinderne – og i sin aldersgruppe nr. 2 – hvilket udløste en billet til VM i Østrig i august 2015.

Efter Deloitte Øresund måtte hun holde 4 ugers pause pga. en mindre skade, men pausen gjorde hende tydeligvis godt, da hun kappede over 10 min af sin personlige rekord på distancen rundt om Kronborg.

På trods af triklubbens unge alder er det allerede lykkedes, at hente 2 billetter til VM hjem – 1 på Ironman distancen og 1 på ½-Ironman distancen – og klubben forventer sig mange flere i fremtiden. Klubben vokser støt og roligt, og glæder sig over både de unge og ældre der i den grad brænder for triatlon sporten som nærmest har invaderet Danmark.

11. oktober køres der VM på Ironman distancen (på Hawaii) med deltagelse fra TritonTri.
Cefat Taslicukur kvalificerede sig ved Ironman København og klubben ser frem til at følge ham hele vejen i mål – forhåbentlig med en sluttid lige under de 9 timer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *