To danske rekorder til BAK
bak.jpg
Stefan Lehnart kom i første hug i hammerkast ud på hele 56,11 meter - et flot resultat for den unge atlet. Foto: Privatfoto
Atletik Lørdag var et par drenge fra Ballerup Atletik Klub helt på mærkerne ved årets vel nok sidste stævne på Ballerup Atletik Stadion,

I hammerkast-konkurrencen viste sig Stefan Lehnart format. Første hug var på hele 56,11 meter (dansk rekord) og yderligere to forsøg på henholdsvis 55,59 og 55,70 meter vidnede om, at den unge mand var tændt.

I mangekampen, som består af hammerkast, kuglestød, diskoskast og spydkaste, manglede der blot 100 point, så var det også blevet til en dansk rekord her. Det sluttede med en samlet scorer på 2718 point.

Det var ikke lige Rasmus Jensens dag i hammerkast, hvor han ellers det meste af sæsonen har liget på stabilt på 51 til 53 meter. Men i vægtkast tog han revanche og slyngede den 9,08 kilo tunge kugle ud på 16,21 meter.

Flot afslutning af de to unge herrer, der til næste år rykker op som 16-årige og dermed skal til at håndterer 5 kilo hammer i stedet for 4 kilo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *