Tennis på skoleskemaet
Tennis-copy.jpg
6.k fra Søagerskolen havde flyttet idrætsundervisningen til Ledøje Smørum Tennisklub. Foto: Privatfoto
Tennis Onsdag før efterårsferien prøvede 6.k fra Søagerskolen kræfter med tennisspillet på Ledøje Smørum Tennisklubs baner ved Flodvej i Smørum.

Da den nye skolereform anbefaler, at skoler og lokale idrætsklubber samarbejder, og da en af eleverne i 6.k spiller tennis, var det oplagt for idrætslærer Hanne Christiansen at bruge nogle af idrætstimerne til tennis. Derfor fik de et besøg hos den lokale tennisklub i stand.

Udstyret med ketsjere og bolde, kunne børnene ikke hurtigt nok komme på banerne. Elev Jeppe Løager Nielsen, som allerede spiller tennis i Ledøje-Smørum Tennisklub, sørgede for at klassekammeraterne fik en sjov opvarmning, ligesom han viste, hvordan de mest elementære slag skal slås.

Herefter var det bare med at komme i gang med forskellige spil, hvor tennisslagene blev trænet. Og efter halvanden times sjov og lærerig udfoldelse på tennisbanerne, vendte 6.k tilbage til Søagerskolen.

For tennisklubben var arrangementet en stor succes, hvor de måske fik sået et par nye tennisspillerfrø i de unge elever. Ledøje-Smørum Tennisklub har en stor juniorafdeling, hvor der både trænes med jævnaldrende og med spillere på et højere niveau, så alle udvikler sig.

Vintertræningen starter efter efterårsferien. Læs mere om klubben på www.lsi-tennis.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *