Svar til Miasser
debat Miasser Hawwa opfordrer i sidste nummer af Ballerup Bladet kommunalbestyrelsen til at udskyde beslutningen om skolestrukturen i Ballerup Kommune.

Jeg er enig med Miasser i, at timingen er uheldig, det har jeg også tidligere givet udtryk for i Ballerup Bladet. Men arbejdet med ny skolestruktur i Ballerup har været i gang i snart tre år, og skolerne kan simpelthen ikke vente længere med en afklaring. Der må træffes beslutninger nu.

Det er korrekt, at folkeskolereformen er kommet ind i billedet i mellemtiden, og at den medfører store udfordringer for skolerne. Det var ikke til at vide, da arbejdet med skolestrukturen blev sat i gang i sidste valgperiode.

Sammenlignet med folkeskolereformen vil ændringerne i skolestrukturen ikke blive særligt store for den enkelte skole, tværtimod vil den ny struktur med styrket og mere fokuseret ledelse være med til at understøtte skolernes arbejde med folkeskolereformen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *