Skuffende resultat for BSF
Fodbold Det kunne være gået begge veje for BSF, men søndagens udekamp i Danmarksserien mod Fredensborg endte 1-1.

Det kunne være gået begge veje for BSF, men søndagens udekamp i Danmarksserien mod Fredensborg endte 1-1 efter et opgør, hvor der var en verden til forskel på spillet, indstillingen og antallet af højdepunkter i første og anden halvleg. BSF indtager efter resultatet niendepladsen i rækken med 10 point.

Første halvleg var en meget rodet omgang, hvor BSF på ingen måde spillede op til deres bedste. Det virkede som om, at spillerne havde glemt alt om det taktiske oplæg, for konstant blev der truffet forkerte beslutninger. Det eneste positive, som gæsterne kunne tage med sig til pause var, at resultattavlen stadig viste 0-0 efter en forfærdelig halvleg uden store chancer til nogle af holdene.

Spillerne var meget opsatte på at gøre det bedre i anden halvleg, og der blev også reageret fra trænernes side, da Frederik Larsen blev skiftet ind i pausen. Det skulle vise sig at være en klog beslutning, for efter få minutter af anden halvleg scorede netop Frederik Larsen og bragte dermed BSF foran 1-0.

De rødklædte spillere viste fantastisk vilje og enorm aggressivitet i anden halvleg, hvor de også spillede i langt højere tempo og generelt lignede det hold, der i flere af de foregående kampe har imponeret spillemæssigt. Desværre kunne BSF dog ikke holde fast i føringen, da Fredensborg fik udlignet efter 58 minutter via et højt indlæg ind i feltet til en umarkeret spiller ved bagerste stolpe.

Efter en periode med mange nærkampe, havde Fredensborg to muligheder, hvor de kunne være kommet foran, inden BSF indenfor de sidste fem minutter af kampen havde to kæmpe chancer, hvor de tre point kunne være sikret.

En på dagen fantastisk velspillende Mads Simoni kom alene igennem, men kunne ikke prikke den forbi modstanderens målmand. Herefter var det indskiftede Alexander Keun, der overløb sin oppasser i højre side og kunne løbe ned mod keeperen. Keuns forsøg blev dog reddet af Fredensborgs keeper, der dermed også reddede et point til hjemmeholdet til stor ærgrelse og skuffelse for BSFs spillere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *