Politi uge 43
Døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Tricktyv efterlyses

Mandag den 20. oktober klokken 14.40 blev en 69-årig mand udsat for tricktyveri i Højagerparken i Ballerup. Han havde netop handlet i EuroSpar på Centrumgaden, da en mand og en kvinde henvendte sig til ham. De viste ham en 50’er, som de påstod, han havde tabt. Da han tog sin pung frem, stjal de hans dankort. De beskrives som:

A: Mand, østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 175-180 cm høj og fedladen af bygning. Han var hvid i huden, havde kort sort hår og var iført en sort dunjakke, en sort T-shirt og blå jeans. Han talte engelsk.

B: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 25-30 år, 160-165 cm høj og kraftig af bygning. Hun var hvid i huden, havde sort hår samlet i en knold og var iført en armygrøn frakke med pelskrave. Hun talte engelsk.

 

Røvere efterlyses

Mandag den 20. oktober klokken 21.39 var der røveri mod et supermarked på Tvedvangen i Herlev.

To mænd løb ind i forretningen og truede personalet med pistol og peberspray til, at udlevere kontanter.

En tredje ventede udenfor med en tændt knallert. De kørte fra stedet mod Hjortspring og beskrives som:

A: Mand, 180-190 cm høj og iført en blå trøje med hvid skrift på ryggen, sorte bukser, lyse sko og en sort styrthjelm. Han var bevæbnet med en peberspray.

B: Mand, 180-190 cm høj og iført en hvid trøje med sorte striber på ærmerne, sorte bukser og hvide sko. Han havde en blå hætte under den hvide trøje.

C: Mand, iført mørkt tøj. Han kørte knallerten.

 

Bilist anholdt

Onsdag den 22. oktober klokken 09.10 standsede en politipatrulje en personbil, fordi den kørte over for rødt på Ballerup Byvej.

Føreren af bilen, en 29-årig mand fra Albertslund, viste sig at være alkoholpåvirket. Han blev sigtet for begge lovovertrædelser og erkender.

 

Endnu et tricktyveri

Torsdag den 23. oktober klokken 12.40 blev en 64-årig kvinde udsat for et tricktyveri i en forretning på Centrumgaden.

To tyve smed en 100 kroneseddel på gulvet foran den 64-årige og påstod at det var hendes. Kort efter kontaktede de hende på en parkeringsplads og ville have pengene tilbage – her stjal de også hendes dankort, som de senere hævede penge på. De beskrives som:

A: Udenlandsk mand, østeuropæisk af udseende, 45-50 år og ca. 175 cm høj. Han havde kort mørkt hår og var iført mørke bukser, mørk halvlang jakke og briller. Han talte gebrokkent dansk.

B: Kvinde, yngre end A, østeuropæisk af udseende og med langt glat hår sat op i en hestehale. Hun var iført en mørk frakke og briller.

 

Mere tricktyveri

En 91-årig kvinde fik den 25. oktober klokken 14.45 besøg af en voldt fremmed person som endte med at stjæle ting i hendes hjem på Linde Alle.

Manden ringede på og gik efterfølgende bare ind, under påskud af skulle ’ordne noget’. Kvinden undrede sig lidt over fremgamgsmåden men hurtigt var manden væk igen og efterfølgende var en del ting forsvundet. Manden var iført mørkt tøj og havde mørk kasket på.

 

Kørte påvirket rundt i frakendelsestiden

Lørdag den 25. oktober klokken 21.49 standsede en politipatrulje en varebil på Ballerup Byvej, hvor det viste sig, at føreren, en 29-årig mand fra Aalborg, var frakendt førerretten.

Derudover virkede han påvirket af medicin eller euforiserende stoffer og havde lidt narkotika på sig.

Han blev han anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård.

 

En del indbrud

Der har været en del indbrud i området i den forgangne uge. Om det hænger sammen med efterårsferien og at mange måske er ude af huset er uvist, men både i Ballerup, Måløv og Skovlunde har tyve aflistet terrassedøre, brudt vinduer op og endda i et tilfælde smadret en rude for at komme ind i folks hjem.

Københavns Vestegns Politi understreger, at der ikke er tale om et decideret boom i antallet, men blot konstaterer, at det er på samme niveau. Generelt opfordres folk til at sikre deres hjem og især terrassedøre og vinduer skal sikres bedst muligt.

 

Hjælp politiet med opklaringen

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre til disse sager. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *