Politi uge 42
Døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Kobbertyve på spil

I tidsrummet fra onsdag den 15. oktober klokken 14 til torsdag den 16. oktober klokken 16 har der været kobbertyve på spil ved Vestkirken på Platanbuen i Ballerup.

Der er blevet stjålet 0,5 x 15 meter kobberinddækning fra kirkens tag.

 

16-årig kørte bil

Torsdag den 16. oktober klokken 01.38 standsede en politipatrulje rutinemæssigt en personbil i Grantofteparken.

Det viste sig at føreren af bilen kun var 16 år gammel. Han blev sigtet for kørsel uden førerret og erkendte.

 

Mange taske- og lommetyverier

Lokalpolitiet i Ballerup opfordrer alle til at passe godt på deres tasker, punge og mobiltelefoner. Der er desværre alt for mange, der oplever at komme i nærkontakt med tyve, når de bevæger sig rundt i byerne – især omkring stationer, butikscentre og gågader, hvor der er mange mennesker.

I Skovlunde Centret gik det forrige lørdag klokken cirka 16.30 ud over en 55-årig kvinde, der fik stjålet sin pung med både dankort, penge og sundhedskort i.

Onsdag den 15. oktober omkring klokken 12.30 mistede en 92-årig dame sin taske på Banegårdspladsen i Ballerup. Hun sad og ventede på bussen med sin indkøbsvogn/trolley, da hun pludselig opdagede, at lynlåsen stod åben og hendes taske var væk.

Fredag den 17. oktober var det en 31-årig mand, der ankom med toget på Ballerup Station og derefter gik i Centrumgaden. I tidsrummet 8.45 til 10 lykkedes det tyve at stjæle både mandens pung og iPhone fra henholdsvis baglomme og jakkelomme.

Dagen efter gik det igen galt i Skovlunde Centret. Denne gang var det en 91-årig kvinde, der var ude og handle. Hun havde lagt varer og taske i indkøbskurven på sin rollator, da hun opdagede to mænd af østeuropæisk udseende cirkulere omkring hende. Den ene mand stillede sig på den ene side af kvinden, mens den anden dækkede over tasken med en frossen pizza – og stjal pungen.

 

Flere indbrud

Indbrudstyvene har desværre ikke holdt efterårsferie. Lørdag den 11. oktober i tidsrummet 15 til 16.40 har de været på Axel Juels Alle i Ballerup, hvor de afmonterede et vindue i terassedøren.

Mandag den 13. oktober mellem klokken 12.20 og 13 var de på Ravnsletvej i Skovlunde, hvor de brød ind via et køkkenvindue i kælderen.

Onsdag den 15. oktober var de mellem klokken 06.10 og 14.30 på spil i Voldens Kvarter i Ballerup, hvor de ved hjælp af et koben brød ind gennem et vindue i stuen.

Fredag den 17. oktober omkring klokken 12 brød to tyve ind i en villa på Ærtedamsvej i Ballerup. De brød terassedøren op, men til al held blev de opdaget og politiet tilkaldt.

Politiet rykkede ud og kunne kort efter anholde de to tyve, som bar rundt på tyvekoster fra indbruddet. De blev sigtet for lovovertrædelsen og de stjålne ejendele blev leveret tilbage til husets beboere.

 

Hjælp politiet

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre til disse sager. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *