Per Mortensens empati med de ledige er ikke nok
Debat Per, du har ikke svaret mig, hvordan du som socialdemokrat vil rulle dagpengeforringelserne tilbage?

Som du ved, er 40.000 faldet for dagpengegrænsen og yderligere tusinder er på vej. Hvorfor give de gule fagforeninger ansvaret, når socialdemokraterne har regeringsmagten?

Per, som socialdemokrat og indvalgt i kommunalbestyrelsen, medlem af en LO-fagforening, hvorfor ikke bruge din indflydelse, der hvor du er. Som en politisk ansvarlig person, er det ikke nok at hyle med dem man er i blandt, men påvirke tingene i den retning man ønsker.

Der er et flertal i den socialdemokratiske folketingsgruppe, ifølge pressen, som ønsker nedskæringerne på dagpengeområdet rullet tilbage, men at Corydon og Helle Thorning er imod.

Dit parti har været totalt afvisende ved forhandlingerne om finansloven, og undskylder sig med en reform senere, der ikke må koste noget.

Per, du kan foreslå Socialdemokraterne i Ballerup at kræve halvering af optjenings- og dagpengeperioden fjernet? Du kan foreslå din fagforening det samme og gøre sin indflydelse gældende?

Per, du bor ikke i Nord-Korea, og har ret (og pligten) til at tænke og handle selv, også kaldet oprør fra neden. Hvis du kan bruge socialdemokraterne til noget, så gør det, vis hvad du kan, gør en forskel: Støt kravet om ret til dagpenge, når det ikke er muligt at skaffe sig et job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *