Overraskende og flot sejr til Wolfpack
Basket-wolkpack-copy.jpg
Andreas Meillby i skudforsøg. Foto: Robert Dines Rasch
basketball Skovlundehallen dannede lørdag aften rammen om kampen i basketligaen mellem Københavnske Wolfpack (BMS, Falcon og Glostrup) og sidste års sølvvindere Randers Cimbria.

Wolfpack har haft en forrygende start i basketligaen og vundet de to første kampe mod Hørsholm 79’ers og Aalborg Vikings. I overværelse af 400 tilskuere tog Wolfpack også sejren denne aften mod favoritterne fra Randers.

Hjemmeholdet kommer bedst fra start med et flot holdspil, der bringer alle på scoringstavlen. Charlie Burgess fra Randers sørger næsten ene mand for remis, og første periode ender 27-27.
Wolfpack fortsætter sit flotte spil i anden periode og kunne have fortsat med at dominere, hvis ikke Jyles Smith var kommet i fejlproblemer så tidligt i kampen. Han erstattes af Andreas Meilby, som også leverer en flot indsats. Randers holder sig inde i kampen og ved pausen er stillingen 53-46 til Wolfpack.

I tredje periode dominerer Iffe Lundberg og Ryan White fra Wolfpack med flotte scoringer, herunder to dunk. Chanen Colman holder Randers inde i kampen, så Randers ved starten til fjerde periode kun er bagud med 10.

Igen i fjerde periode lægger Wolfpack bedst ud, hvor specielt Casper Hesseldal leverer flot spil og et dunk. Efter bare fire minutter fører Wolfpack med 17 (86-69). Randers får herefter med flot forsvarsspil sat en stopper for Wolfpack og lykkes med flere scoringer.

Wolfpack rider dog stormen af til sidst og tager en stor sejr hjem på 93-87.

Wolfpack spiller næste hjemmekamp den 8. november klokken 16 i Glostruphallen, hvor de skal møde Svendborg Rabbits.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *