Nye butikker i Centrumgaden
Debat I forrige uge bragte Ballerup Bladet en artikel, hvor formanden for handelsstandsforeningen i Ballerup, Kenneth Sylvest udtalte sig omkring afmatningen af Centrumgaden i Ballerup.

Vi er på ingen måde enig med Kenneth Sylvest i, at der er ved at ske en afmatning af Ballerups dejlige gågade – tværtimod.

Når vi kigger ned ad gaden fra vores egen butik, så glædes vi dagligt over, at der netop i disse måneder sker en positiv udvikling i form af nye butikker i gadebilledet.

Sammen med Dan Knudsen, som ejer butikslokalerne i “den ulige ende” af Centrumgaden har vi længe været i positiv dialog omkring udlejningen af de tomme lejemål efter at Frisør Stender, Fiskemagasinet og solcentrets lokaler blev tomme.

Det har båret frugt, og vi kan nu glæde os over, at der er kommet en blomsterforretning, hvor man også kan sidde og nyde en kop kaffe og en lille kage – udenfor eller indenfor, afhængig af vejret.

I nærmeste fremtid åbner der en I-repair forretning, hvor Fiskemagasinet lå tidligere, således at man nu kan få repareret sin computer, skiftet skærm på sin telefon el. lign.

Sidste skud på stammen bliver en butik med køkkenudstyr, hvor solcentret lå.

Således rummer “vores del” af Centrumgaden nu adskillige special-butikker, som dækker en vifte af tilbud, som også kan tiltrække kunder, der ikke lige bor i nærmiljøet.

Alle disse special-butikker har netop fået liv pga. de relativt små butikslokaler, der gør det muligt for ildsjæle at udleve deres drømme om et liv som selvstændig.

Det glæder vi os over, for det bringer mere liv i Centrumgaden end vi har oplevet de sidste tre år som erhvervsdrivende i Ballerup. Mere af den slags, tak.

1 kommentar om “Nye butikker i Centrumgaden”

  1. P Stougaard siger:

    OBS at artiklen er fra 2014 . Pt. i 2020/2021 er gaden da netop ved at dø med alt for mange spisesteder og alt for få butikker med vinduesudstillinger, så der er noget at kikke på. Ikke særligt interessant at kikke på frisører, bedemænd og supermarkeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *