Natteravne søges i Ballerup
natteravne-copy.jpg
Natteravnene fra Skovlunde og Albertslund skal hjælpe med at træne naboerne i Ballerup. Foto: Natteravnene.dk
Tryghed Beboerprojektet Hedegaven i Hede-Magleparken har taget initiativ til at skabe en lokal afdeling af Natteravnene i Ballerup.

Snart vil de velkendte gule jakker være at finde i blandt andet Hede-Magleparken, når Ballerup får sin helt egen afdeling af Natte-ravnene.

Det er folkene fra beboerprojektet Hedegaven i Hede-Magleparken, der har taget initiativ til at etablere en lokal afdeling efter den megen uro, som har præget området.

Men der er brug for ’’fyld’’ til de gule Natteravne-jakker – det vil sige voksne, som vil bruge et par timer om måneden på at gå ture i lokalområdet sammen med andre Natteravne og holde øje med, at de unge er trygge og i god behold.

Derfor inviterer Hedegaven til informationsmøde om initiativet, hvor interesserede kan høre mere om, hvad Natterav-nene er for en størrelse. Det er et helt uforpligtende møde, som bliver afholdt tirsdag den 28. oktober klokken 19 i selskabslokalet i Magleparken 13-15. Her kan man møde repræsentanter fra kommunen, politiet, SSP/Det opsøgende team og Natteravnene.

»Vi håber, at rigtig mange fra byen og opland vil møde op denne aften og høre, hvad Natteravnene står for, og hvad de kan bidrage med på en hyggelig måde for at øge trygheden i byen generelt og livsglæden blandt børn og unge i særdeleshed,« siger Maj-Brit Jæger fra Hedegaven.

Natteravnene har allerede en afdeling i Skovlunde, og det bliver blandt andet dem, der skal hjælpe med at uddanne de nye Natteravne i Ballerup.

»Vi har planlagt en lille kursusrække for de frivillige, der har lyst til at være med. Her bliver de rustet til mødet med de unge – selvom det vigtigste faktisk er ganske almindelig sund fornuft,« fortæller Erik Thorsted, der er stifter af Natteravnene.

Hvis man vil høre mere om initiativet kan man møde op til informationsmødet eller kontakte Maj-Brit Jæger fra Hedegaven på telefon 50 59 04 82 eller man kan besøge hjemmesiden www.natteravnene.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *