Mindeord for Inger Christensen
Inger-Christensen-1941-2014-small-copy.jpg
Et billede der i flot stil karakteriserer Inger og hendes væsen på festivallen. Hun ses her i front for en kædedans under pensionistfrokosten den 19. juli 2013. Foto: Privatfoto
Mindeord Vi har desværre måtte tage afsked med vores trofaste ven og støtte gennem mange år, Inger Christensen, der efter et hårdt år med sygdom har fået fred den 17. september 2014.

Inger var igennem sit gode 73-årige liv med i mange aktiviteter rundt om, en rigtig ildsjæl, og med sin altid skarpe tunge god for at udfordre sine omgivelser på alle områder, og nok ikke mindst på hendes fagområde, det sociale.

Selv har jeg kendt Inger gennem 16 år, først som ”en af de orange skjorter” på Ballerup Kræmmerfestival, hvor Inger fungerede som kasserer lige til det sidste. Efter jeg selv fik skjorten på for fem år siden, kom jeg til at kende Inger endnu bedre, og som vores tidligere formand, Jan Ottosen, og lige så mig selv som formand i dag, har vi jo haft en klippe i det oprørte hav at støtte os til i Inger, der sørgede for rigtig mange praktiske opgaver blev løst for os. Eller endnu vigtigere, at der blev fulgt op på at vi havde løst dem og dermed lettede hverdagen og sikrede kræmmerfestivalen.

Bridgeklubberne har jo også haft deres store plads i Ingers liv, og det er jo også takket være Ingers store netværk blandt andet herigennem at vi på kræmmermarkedet har kunne se Hattedamefrokoster med 3-400 deltagende glade kvinder for år tilbage, lige så vel som vores pensionistfrokost med lige så mange deltagere i dag jo også skyldes Ingers stædige vedholdenhed med at skabe de bedste rammer for sine venner og veninder, selv i et cirkustelt på en markedsplads.

Igennem de sidste mange år, både de gode og de knap så gode rent økonomisk for festivallen, har Inger været på plads med såvel skarp økonomistyring såvel som opbakning og ideer der kunne være med til at holde foreningen flydende. Og det er da også Ingers fortjeneste et langt stykke, at vi fortsat eksisterer.

Inger har alle år nydt at være med i centrum på pladsen, og både kræmmere og alle vores hjælperes børn har jo kendt Inger som ”hende der sidder i informationen”, naturligvis af hver deres bevæggrund, enten fordi kræmmerne skulle forhandle om bedre pladser eller andet, og børnene fordi Inger var i besiddelse af de forgyldte fribilletter til Kim Larsens Tivoli, der blev uddelt med kærlighed til ungerne.

Jeg er ikke sikker på kræmmerne ærligt vil kunne sige de ikke kommer til at savne Inger, selv om hun kunne være skrap, men jeg ved helt sikkert at børnene, store som små, alle kommer til at savne Inger!

Uanset hvad kunne alle der kom til Inger få taletid og hjælp, hvor det var påkrævet, og sådan ønsker vi jo alle at blive husket, så med det ønske kan vi kun sige vi savner dig og takker dig for al den energi du har villet give os i hverdagen.

Ære være dit minde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *