Måløvs ubesejrede U11 drenge
Måløv-U11-drenge-copy.jpg
En flok glade spillere efter 7-3 sejren over IF Skjold Birkerød - og det efterfølgende mudderbad.
Fodbold Det lykkedes også Måløvs U11 drenge at vinde den sidste kamp mod IF Skjold Birkerød i søndagens udsatte kamp, hvilket betyder at drengene går igennem sæsonen med ni sejre, 27 point og en målscore på 70-19.

De har således formået at score flest mål samt lukke færrest ind af alle holdene i deres pulje.

»Efter flotte sejre over blandt andet Farum, AB og Lyngby kan vi vist godt tillade os at være stolte og tilgangen af spillere fra Smørum, Ballerup og Lundegården vidner også om, at rygterne om Måløvs superhold har bredt sig til naboklubberne,« siger holdets træner Pierre Andersen, der ser frem til endnu flere sejre i vintersæsonen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *