Måløv vinder svær udekamp
Måløv-Boldklub-lydolph-copy.jpg
Thomas Lydolph (i blåt) stod en fremragende kamp for Måløv.
Fodbold Lørdag var Måløv BK taget en tur til Sandet Stadion i Kirke Værløse, hvor hjemmeholdet ikke har tabt en turneringskamp i 13 måneder.

Ikke desto mindre var der blot spillet fire minutter af kampen, inden en clearing af Nikolaj Ovesen ikke blev afvist af hjemmeholdets forsvar. Det sendte Kim Finch Andersen af sted i dybden, og han fik hurtigt sat forsvaret med de nødvendige meter, inden han lobbede bolden i en høj bue over i modsatte side af målet. En ønskestart for Måløv.

Herefter viste Kr. Værløse sig som et ganske potent og angrebsvilligt hold, som formåede at spille direkte og varieret frem ad banen. Det var dog også ved at være rigtig tæt på i flere situationer, men Thomas Lydolph havde en af de dage, hvor der simpelthen bare blev lukket af i målet. I minimum tre situationer kunne Kr. Værløse have bragt balance i regnskabet i første halvleg, men i målet blev der disket op med den ene klasseredning efter den anden. Derfor holdt stillingen også til halvleg, hvor Måløv i de første 45 havde været på hårdt arbejde mod et hjemmehold, som viste både evner og en utrolig stor vilje til at være de første til at tage alle tre point mod topholdet.

I anden halvleg havde hjemmeholdet ikke de samme kræfter som i første, og Måløv fik da også flere og flere chancer til at sætte det vitale 2-0 stød ind. Men ind ville bolden dog først efter en times spil, hvor Nikolaj Ovesen endnu en gang var i oplæggerens rolle, da han sender et frispark mod bagerste stang og lige ind i panden på Özgür Kaya. Han dirigerer flot bolden ind i målet ved nærmeste stolpe, uden chance for hjemmeholdets keeper.

Den scoring tog brodden af Kr. Værløse, som i den sidste halve times tid ikke formåede at finde løsning eller muligheder i Måløvs defensiv, og det forblev derved 2-0, og Måløv har nu holdt målet rent i fem ud af ti kampe. Næste kamp er på lørdag, hvor rækkens toer, IF Hjorten, gæster Måløv Stadion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *