Lyserød Lørdag i Ballerup
lyserød_lørdag_4.jpg
BH-guirlander, flag, sløjfer og balloner - Centrumgaden i Ballerup var et festligt syn på Lyserød Lørdag. Foto: Flemming Schiller
Indsamling Små 300 havde smidt BH’en til fordel for Kræftens Bekæmpelses indsamling til brystkræftramte og deres pårørende.

Ballerup Bladet har de seneste uger indsamlet gamle BH’er, og det blev til lige knap 300 af dem, som vi i lørdags fik sat på snor og hængt op i Centrumgaden i anledningen af Lyserød Lørdag.

Vi gi’r en femmer per BH til Kræftens Bekæmpelses indsamling ’Støt Brysterne’. Det vil siger, at der ryger 1500 kroner i kassen – oveni i alle de andre penge, som blev samlet ind på Lyserød Lørdag i Ballerup. Det samlede beløb er endnu ikke gjort op.

Men det var i hvert fald festligt at bevæge sig gennem både Centrumgaden og Ballerup Centret i lørdags, hvor der både var livemusik, dans, boder og et hav af BH’er, flag og lyserøde balloner til at pifte bybilledet op.

Vores fotograf Flemming Schiller tog også en tur gennem byen med sit kamera og det er der kommet denne billedserie ud af: Billeder fra Lyserød Lørdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *