LSF spillede uafgjort på Falster
Fodbold På trods af at det var en superunderholdende kamp set med neutrale briller blev det en stor nedtur da Ledøje-Smørum mødte DMI – eller Døllefjelde-Musse – denne dejlige oktoberlørdag på Falster.

Det blev i starten lidt ”følen på tænderne” fra begge holds side uden de helt store chancer på det velplejede græstæppe, men langsomt satte Smørumdrengene sig på spillet.

Der blev kombineret godt og øvet et genpres der virkede så ”Døllerne” hele tiden måtte sparke bolden frem og det var guf for forsvaret.

Midtvejs i første halvleg skete der det LSF gerne vil se noget mere af. En af banens bedste spillere – Bornholmeren Frederik Kragh – tog en tur i venstresiden fra sin backplads og lagde den præcist til holdets anden Bornholmer Benjamin Madsen – eller Benja – og han satte NÆSEN på. Den ramte stolpen og returen headede han selv i mål. Så stod det 1-0.

Fra da af var der kun et hold på banen. Sjældent har et hold være sådan på den som ”Døllerne” var og med lidt held havde bl.a. Niki Wulff, der også spillede en god kamp, sendt bolden i nettet et par gange, men det var igen Benja der var på pletten.

Bolden blev erobret i en genpressituation og Marc Lind trykkede af udefra. Målmanden kunne kun halvklare hans forsøg og Benja kom stormende til og så stod det 2-0 lige inden pausen.

Efter 30 sekunder af anden halvleg fik Benja spillet bolden ind til Marc Lind, der fri med målmanden satte en lang tå på, men desværre reddede han situationen. Og så blev kampen fuldstændig forvandlet. Uheldene regnede ned over LSF.

I sted for en 3-0 føring fik ”Døllerne” reduceret. En lang bold blev spillet frem og Lasse Gram i målet kom ud, men hvad der lige skete kan der kun gisnes om. Aske Viktor kastede sig og fik en lang tå på, så den snød Gram i målet og så stod det 1-2.

LSF fik igen overtaget og havde ni afslutninger i anden halvleg, der med lidt mere held havde givet nogle mål.

Men når LSF ikke kan lave mål, så kan det jo blive farligt. I det 93. min. fik ”Døllerne” frispark og sendte bolden ind i feltet. Der opstod en klumpspilssituation og så er det jo, at der kan ske noget tilfældigt. Det gjorde der også, da en Smørumspiller tog bolden med hånden – og da det efterfølgende straffespark blev omsat i mål endte kampen 2-2 til stor ærgrelse for Smørumdrengene og deres fans.

2 kommentarer om “LSF spillede uafgjort på Falster”

 1. Mads Lange siger:

  Kære Ulrich Wolf,

  Døllefjelde-Musse Idrætsforening ligger på Lolland. Og det gør banerne også.

  MVH Mads

  1. Eyvind Lækagebo siger:

   Fri mig for dine perfide kommentarer, din sjuft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *