LSF slog Kalundborg 3-2
Fodbold Det blev en kamp med en masse aktioner allerede fra start.

Kalundborg gav bolden op, kom over kanten og en stikning betød, at de allerede efter 10. sek. ramte sammen- føjningen. Velkommen til Smørum Park!

Det var et yderst koncentreret og målrette Smørumhold der var på banen og ville vaske pletten fra sidste weekend af. Der blev lagt pres på og en lang bold blev sendt frem mod de bagerste geledder i det 21. min. En KGB-spiller ville clearer bolden, men den landede lige for fødderne på Marc Lind og han scorede usvigeligt sikkert.

LSF pressede på. KGB fik ingen ro og Marc Lind blev igen spillet fri, rundende målmaden og så stod det 2-0.

Der var ikke spillet mange minutter herefter så fik Marc Lind bolden i højre side og uselvisk lagde han bolden ind til Niki Wulff – og så stod det 3-0, og der var kun spillet 31. minutter.

Spillet fortsatte på smørumdrengenes præmisser og det blev halvleg.

I det 48. minut kom KGB over kanten og fra en spids vinkel blev bolden spillet på tværs og en smørumspiller ramte bolden så den snød Lasse Gram i målet. Så stod den 3-1. Et selvmål – fuldstændig som i sidste weekend.

Smørumdrengene spillede nu med hovedet under armen. Intet ville lykkes og det flotte spil fra første halvleg var begravet, og snart kom straffen.

I det 55. minut kom KGB flot over kanten og spillede på tværs, hvor en spiller kom stormende til og så stod det 3-2.

Spillet bølgede nu lidt frem og tilbage og spændingen blev intensiveret i det 68. min. Her fik Aske Viktor nemlig sit andet gule kort og så var det i bad. Nu var det op ad bakke – og der skulle kæmpes.

KGB pressede på og de var i resten af kampen farlige, uden at de dog kom til de helt store chancer. Der blev skudt udefra, men de formåede ikke at ramme målet mange gange – fuldstændig som LSF i sidste weekend.

Men stormen blev denne gang redet af. En 3-2 sejr var en realitet.

Marc Lind blev fortjent kåret til kampens spiller med to mål og et oplæg, men en anden spiller der skal nævnes er kaptajn Kasper Gram Jensen, der spillede en fantastisk kamp i bagkæden og som kaptajn holdt sammen på tropperne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *