Klima inviterer til støttekoncerter
Klima-klokkeren-fra-notre-dame.jpg
For at samle penge ind til næste års forestilling holder Klima støttekoncerter, hvor man blandt andet kan høre sangene fra sidste års kæmpe succes ’Klokkeren fra Notre Dame’. Foto: Arkivfoto
Musik Støt den lokale teatergruppe Klima ved at købe billetter til deres støttekoncerter i weekenden.

Teatergruppen Klima samler ind til næste års store satsning, Den Ny Cyrano af Sebastian. Forestillingen har et budget på knapt 400.000 kroner, hvoraf under halvdelen bliver dækket af entréindtægter. Derfor knokler alle medlemmer i denne tid på at skaffe midler til opsætningen.

»Mange bække små gør som sagt en stor å, så derfor inviterer vi til støttekoncert, hvor indtægterne bliver lagt ubeskåret i foreningens Cyrano-sparegris,« forklarer Maria Kragh, der er leder af Klimas børne- og ungdomsafdeling.

I weekenden den 25. og 26. oktober slår Klima derfor dørene op for et brag af en koncert i Baltoppen LIVE. Alle 60 børn og voksne fra foreningen synger sange fra sidste års kæmpe succes ’Klokkeren fra Notre Dame’ og ’Grevindens Forbandelse’, som netop har spillet på Kasperskolen.

Under koncerten udlodder Klima desuden 2 x 4 fribilletter til ’Den Ny Cyrano’, som er på plakaten i september 2015, og andre præmier i et stort lotteri.

Klima lover en eftermiddag, hvor man får mulighed for et genhør med de store flotte korsange, smukke ballader og festlige optrin fra Klokkeren fra Notre Dame.

For det yngre publikum vil der være sange og danse fra gysermusicalen Grevindens Forbandelse, fremført af foreningens yngste medlemmer. En masse sange med gru og gys – den rette stemning midt i Halloween-sæsonen.

Baltoppen LIVE sponsorerer koncerterne ved at stille Baltoppens store sal til rådighed. Der er støttekoncerter lørdag den 25. og søndag den 26. oktober – begge dage klokken 15. Billetter kan købes på www.teatergruppenklima.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *