Hædrende omtale af Ballerup Bladet
Journalistik Ved den årlige overrækkelse af Ugeavisernes Årspriser fik Ballerup Bladet hædrende omtale af juryen.

I sidste uge var lokale ugeaviser fra hele Danmark samlet i Kolding til det årlige efterårsseminar, som blandt andet byder på prisoverrækkelse til de lokalaviser, der har gjort det særlig godt det forløbne år.

Ugeavisernes Årspris uddeles i kategorierne ’årets nyhedshistorie’. ’årets feature’ og ’årets redaktionelle ide’. Desværre blev det ikke til en pris i år, men det var så tæt på, som det overhovedet kunne komme.

I kategorien ’årets feature’ fik Ballerup Bladet hædrende omtale af juryen for artiklen ’Jeg er bare en kvinde uden børn’. Artiklen blev bragt i Ballerup Bladet i oktober sidste år, og den handler om 38-årige Karin Rahbek fra Ledøje, der har valgt, at hun ikke vil have børn. En lang og sej proces, som hun endte med at skrive en bog om (Du skal da være mor – hvis du har lyst)

Interesserede kan læse artiklen her: Jeg er bare en kvinde uden børn

Her på avisen er vi naturligvis rigtig glade og stolte over, at vi endnu engang kan gøre os bemærket ved uddelingen af Ugeavisernes Årspriser, hvor vi sidste år fik guld i nyhedskategorien for dækningen af bandeurolighederne i Skovlunde.

Selvom det ikke blev til en medalje i år, er vi meget tilfredse med at modtage hædrende omtale, hvilket beviser, at vi trods det at vi er et meget lille hus – i forhold til andre lokalaviser i landet – stadig formår at holde en høj standard på indholdet i avisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *