Grib dagen og øjeblikket
Marianne-Mortensen-og-Michael-Vesterskov-copy.jpg
Michael Vesterskov og Marianne Mortensen sender en ny cd med titlen ’Grib Mig’ på gaden 10. oktober. Foto: Frederikke Zingraff Vesterskov
Udgivelse Marianne Mortensen og Michael Vesterskov er aktuelle med ny cd og endnu flere musikaftener i Ledøje.

Livet, legen og det bevidste tilvalg af glæden er omdrejningspunktet på cd’en ’Grib Mig’, som skuespiller Marianne Mortensen og hendes mand, musiker og forfatter Michael Vesterskov, sender på gaden den 10. oktober.

Cd’en er optaget live i Ledøje, hvor parret med stor succes gennem det seneste år har afholdt koncerter, der hylder fællesskabet og det nære.

Det er ikke tilfældigt, at parret kredser om at være bevidst om tiden, legen og de muligheder, vi har for at skabe et positivt liv. Hvor den modne kærlighed var i spil på parrets første fælles cd ’Du & jeg & månen’, er det på ’Grib Mig’ livet, derfra hvor de står nu, der er sat ord på.

»Med årene bliver vi mere bevidste om liv og død. Bevidstheden er kommet, fordi vi har nået en alder, hvor døden naturligt er mere nærværende end for 20 år siden,« siger Marianne Mortensen.

»Det kan være hårdt for mange at tænke på, men bevidstheden gør samtidig, at livet kan blive så meget stærkere, hvis eller rettere når vi vælger det. Det er en daglig udfordring for de fleste – inklusive os selv – at vælge lyset frem for mørket. Det virker så meget lettere at ty til medicin eller lidt mere rødvin end at tage kampen op med livet – eller rettere døden, som altid ånder os i nakken og konfronterer os med vores skrøbelighed dagligt,« tilføjer Michael Vesterskov

Succes ved gadekæret

I en tid, hvor det globale ofte er på dagsordenen, har parret bevidst valgt at satse på det lokale, fordi mange længes efter et fællesskab og det nære. Sammen med deres to døtre står de ikke bare for musikken til musiske aftener i Ledøje, men også maden.

»Vi er glade for, at det er lykkedes os at gengive lidt af den varme og særlige stemning ved de aftener på vores nye live-cd,« siger parret, som på cd’en bliver bakket op af Simon Toldam, Rune Olesen, Klaus Nørgaard og Samuel Hällkvist.

Ud over en forårsturné med de nye sange er der planlagt fire nye arrangementer i Ledøje, Michael Vesterskov tager rundt med musikalske foredrag og Marianne Mortensen har travlt med sit nye virke på Mungo Park, hvor hun i den kommende tid spiller med i ’Dette burde skrives i nutid’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *