GÅgaden Centrumgaden
Debat Jeg kunne godt tænke mig at spørge om, hvad man har gjort sig af overvejelser med hensyn til den nye stationsplads og bedre sammenfletning med Centrumgaden?

Jeg har med interesse læst artikel fra formanden af handelsforeningen, som beskriver et omfattende butiksdød. Jeg har derfor et forslag, som lyder: At åbne gågaden op for gennemkørende trafik, som det jo allerede er det idag og evt. lave parkering ud for de enkelte butikker, så kunderne kommer tættere på indgangene?

Man kan måske endda lave cykelsti til de mange som benytter både cykel og knallert til transport og ikke mindst alle de tunede handicap-køretøjer.

Der kan selvfølgelig være en del ironi i mit indlæg. Men det er mig en gåde, at vi konstant skal være plaget af gennemkørende trafik, både til butikkerne, taxakørsel, handicapkørsel, cykler og knallerter. Biler der laver genvej fra Hold-an vej, rundt om kirken og ud til Bydammen. Cykler og knallerter, betjent af unge som gamle.

Hvordan skal jeg lære mine børn, at man ikke må cykle i en gågade, når både mormor til Sofie fra børnehaven gør det og legekammeratens mor og far gør det?

Bilerne er ikke kun unge mennesker, det er skam også hr. og fru Danmark som lige smutter igennem. Hvor i alverden er opdragelsen henne?

Men hvad skal vi med en gågade, når den bliver brugt til alt mulig andet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *