Forrygende start for filmklubben
biografklub_31.jpg
Filmklubformand Jesper Drehn-Knudsen glæder sig over opbakningen til den nye filmklub i Ballerup. Foto: Arkivfoto
Biograf 262 børn har tilmeldt sig Ballerups nye børne- og ungdomsfilmklub ved sæsonstart.

Som man tidligere har kunnet læse her i avisen, er der længe blevet arbejdet på at stable en lokal filmklub for børn og unge på benene.

Bag initiativet står Jesper Drehn-Knudsen, der er formand i Stenløse Børnefilmklub, som også benytter Baltoppen Bio – og derfor var det oplagt for ham at tage initiativ til en lokal filmklub i Ballerup også.

Ballerup Børne- og Ungdomsfilmklub blev født – og til stor glæde for Jesper Drehn-Knudsen og de øvrige forældre, som står bag, er tilmeldingerne væltet ind.

Ugen inden klubbens første filmfremvisning havde 241 tilmeldt sig via foreningens hjemmeside. Siden er tallet vokset til 262.

Filmklubben inddeler børnene i fire grupper efter alder: Førskolebørn (4-6 år), lillegruppen (0.-1.klasse), mellemgruppen (2.-4.klasse) og storegruppen (5. til 9. klasse).

Stadig plads til flere

Filmklubben havde første forestilling den 28. september i Baltoppen Bio.

»Børnene kom fra nær og fjern, og var meget spændte. De fandt hurtigt vej til “deres” sal, med hjælp af filmklubbens hjælpere,« fortæller Jesper Drehn-Knudsen.

Otte forældre havde meldt sig som hjælpere til forestillinger og iklædt lyseblå t-shirts med foreningens navn, fik de sendt alle i rigtig retning.

Gruppen med børn fra 5. klasse og op, så filmen ’The way way back’.

»Børnene klappede da filmen sluttede, som er et helt klart signal på, at filmen var god. Det var dejligt at opleve for os, som har valgt filmen,« siger Jesper Drehn-Knudsen og tilføjer, at der stadig er ledige pladser.

Man kan tilmelde sig via www.ballerupbuf.dk til og med 27. oktober.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *