Fødselsdagsweekend i Ballerup Centret
Basim-copy.jpg
Klokken 19 sætter Basim gang i fødselsdagsfesten i Ballerup Centret. Foto: Pressefoto
Underholdning Fredag, lørdag og søndag fejrer Ballerup Centret 41 års fødselsdag med koncerter med Basim og ManBand samt besøg af Postmand Per .

Ballerup Centret fylder 41 år i år og det fejrer de med festlige indslag hele weekenden.

Fredag er der ’Open By Night’, hvor butikkerne holder åbent helt til klokken 22. Festen sparkes igang klokken 19, hvor Basim lægger vejen forbi Centertorvet og giver koncert.

Basim blev landskendt, da han deltog i den allerførste omgang X Factor. Siden da er det blevet til både soloudgivelser, musicals og senest var han på alles læber, da han vandt det danske Melodi Grand Prix, og tog Refshaleøen med storm i den europæiske finale.

Efter koncerten giver den unge popstjerne autograf til sine fans.

I stationsdelen på Søjletorvet, 1.sal, byder centret på gratis pandekager og kaffe fra klokken 20 og så længe lager haves. Derud kan man besøge det populære outlet-marked fra klokken 17-22.

ManBand-copy

Klokken 20.30 er der flere X Factor deltagere på programmet, når ManBand går på scenen på Centertorvet.

De tre rutinerede mænd Ole, Dennis og Jesper var et af de musikalske højdepunkter, da X Factor rullede over skærmen i starten af året. Tilsammen udgør de gruppen ManBand, der forener charme, ”bromance” og god energi.

Lørdag fortsætter fødselsdagsfestlighederne med gratis kagemand klokken 13 på Centertorvet. To bagere fra Føtex står klar til at skære for i den kæmpe store kagemand.

postmand-Per-copy

Søndag kan børn og barnlige sjæle se frem til besøg af Postmand Per på Centertorvet klokken 12.

Postmand Per og den glade børnevært inviterer publikum indenfor på Postmand Pers travle Postcentral. Der er spænding, sang, dans og gang i den fra start til slut.

Efter Postmand Per showet har børnene mulighed for at hilse på Postmand Per og tage fotos. Der opstilles en speciel kulisse til fotosession. Så kan mor og far “skyde” et foto med deres mobil af guldklumpernes møde med Postmand Per.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *