Eleverne fik inspiration og motivation
Torbjørn_Sindballe_13.jpg
Triatleten Torbjørn Sindballe holdt foredrag for Egeskolens elever. Foto: Flemming Schiller
Foredrag Egeskolen i Jonstrup havde besøg af den tidligere professionelle triatlet Torbjørn Sindballe, der gav et inspirerende foredrag om drivkraft og det at sætte sig mål - og nå dem.

Torsdag den 23. oktober havde 10. klassecentret Egeskolen i Jonstrup besøg af Torbjørn Sindballe, der er tidligere professionel triatlet. Han er tidligere verdensmester og kom i 2007 på tredjepladsen i den legendariske Hawaii Ironman.

I 2009 måtte han indstille karrieren på grund af en hjertefejl. Nu arbejder han som træner, coach og konsulent. Han holder også foredrag og workshops, hvor fokus er på præstationspsykologi og vinderkultur i erhvervslivet.

Egeskolen havde inviteret Torbjørn Sindballe på besøg for at få inspiration og motivation til eleverne.

Se billeder fra besøget

»Egeskolen er andet end et sted for faglig produktion af klasser med gode karaktergennemsnit. Det er også en vigtig scene for elevernes udvikling af drivkraft, selvværd og vedholdenhed, som de oppebærende faktorer for den videre færd på såvel ungdoms- og de videregående uddannelser,« forklarer viceskoleleder Mads Unger Mikkelsen og fortsætter:

»Som inspiration for arbejdet med motivation, viljestyrke og fællesskab synes vi på Egeskolen, at Torbjørn Sindballe er et spændende og interessant bud på dette. Med sin baggrund som eliteidrætsudøver indenfor den mest fysisk krævende idræt koblet med hans viden om, hvad det er for nogle redskaber der kan bringes i spil for at nå sine mål – giver han både inspiration og forhåbentlig motivation til Egeskolens elever.«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *