DF er med i budgetaftalen
Debat Det er med glæde at Dansk Folkeparti i Ballerup, har indgået budgetaftale med S,V og Ø.

Vi er især glade for at Borgmesteren har valgt et bredt samarbejde på tværs af partierne i Kommunalbestyrelsen, og formået at opfylde – om ikke helt – så delvist alle partiernes ønsker.

Dansk Folkeparti har fra starten ønsket ekstra varme hænder til ældreområdet, både på Plejecentrene og til ældre og syge i egen bolig, vi har ligeledes ønsket at der blev afsat midler, til at renovere de aller værste skoletoiletter på kommunens folkeskoler.

Vi har meget tidligt meldt klart ud, hvad vores ønsker var til næste års budget, og derfor har ingen været i tvivl om, hvor vi mente der skulle sættes ind.

Det har derfor nok resulteret i, at vi har kunnet få alle vores ønsker igennem – dog ikke i det omfang vi fra starten havde ønsket – men vi må jo starte et sted.

Derfor er vi glade for, at vi har kunnet forhandle 2,5 mio. til flere varme hænder på Plejecentrene, 1,8 mio. til flere varme hænder til ældre og syge i egen bolig, samt 2,0 mio. til renovering af de værste skoletoiletter i kommunen.

Det set i lyset af, at to af de tre byrådsmedlemmer fra Dansk Folkeparti i Kommunalbestyrelsen er nye, og det er deres første budgetforhandling, er vi ganske godt tilfreds med næste års budgetaftale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *