Dansk Flygtningehjælp mangler indsamlere
folkekirkens-nødhjælp-copy.jpg
Dansk Flygtningehjælp hjælper blandt andet til med telte, tæpper, mad og rent vand i flygtningelejre i Sydsudan. Foto: Privatfoto
Nødhjælp Søndag den 9. november har Dansk Flygtningehjælp landsindsamling. I Ballerup er kun cirka halvdelen af ruterne besat.

Der er brug for indsamlere i hele Ballerup Kommune, når Dansk Flygtningehjælp på næste søndag den 9. november skal ud og stemme dørklokker i forsøget på at samele en masse penge ind til verdens mange flygtninge.

Den store landsindsamling skal blandt andet skaffe penge til områder ramt af krig, konflikter og katastrofer – for eksempel ved at sikre rent vand, mad, telte og tæpper til de mange ofre.

For at kunne nå ud til alle husstande i Ballerup Kommune skal 175 indsamlingsruter dækkes – indtil videre er godt halvdelen besat.

»Rigtig mange har allerede meldt sig til at bruge tre time søndag den 9. november. Det er tre timer, der gør en forskel for nogle af verdens hårdest ramte flygtninge. Men der er stadig ledige ruter i Ballerup Kommune, og jeg håber, at flere vil træde til. Man må gerne gå ruten sammen med sine børn eller en god ven og få en hyggelig dag ud af det,« siger Benny L. Nielsen, der er én af de lokale indsamlingskoordinatorer.

I følge Dansk Flygtningehjælp er der i øjeblikket godt 50 millioner mennesker på flugt. Langt størstedelen befinder sig i deres nærområde – altså verdens fattigste og mest krigshærgede regioner. Og det er her der er brug for nødhjælp.

Meld dig som indsamler

Man kan melde sig som indsamler på telefon: 33 73 51 11 og på hjemmesiden: www.3-timer.dk

Eller kontakte én af de lokale koordinatorer:

Inge på telefon: 40 30 54 70 (Skovlunde)

Kjeld på telefon: 28 46 17 15 (Ballerup)

Benny på telefon: 25 39 12 95 (Måløv)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *