BSF mistede sejren i sidste minut
Fodbold Længe så det ud til, at BSF skulle tilbage på sejrskurs, da holdet i Danmarksserien lørdag på hjemmebane tog imod Kastrup.

Efter endnu en kamp, hvor BSF dominerede og burde have vundet, blev det dog atter til et frustrerende resultat, da Kastrup i sidste minut udlignede til 1-1.

BSF kom godt ud til opgøret og satte sig hurtigt på spillet. Rajko Lekic havde flere forsøg i kampens indledning, hvor Kastrup kun var farlige en enkelt gang. Efter 33 minutter kom så forløsningen for hjemmebaneholdet og tilskuerne, da BSF bragte sig foran med 1-0.

Et hjørnespark blev lagt mod bagerste område, hvor Emil Thomsen headede på tværs. Her befandt forsvarsspilleren Mads Randrup sig, og han dirigerede bolden i mål til stor jubel for spillere, trænere og tilskuere. Kastrup ramte stolpen 10 minutter senere, men BSF holdt føringen til pause.

Kastrup kom bedre ud til anden halvleg, og efter få minutter burde de have udlignet efter flotte kombinationer. Bolden blev dog sparket tæt forbi mål. Også BSF havde chancer, men uden det for alvor var tæt på at resultere i en scoring. Generelt bød anden halvleg på en del halvfarlige situationer, hvor det var lige ved og næsten.

En jævnbyrdig kamp gik ind i sine døende minutter, hvor spændingen og nervøsiteten bredte sig. Efter flere nederlag og uafgjorte kampe, hvor BSFs spillere har haft følelsen af at være det bedste hold, og haft følelsen af at kunne have afgjort kampene, skulle sejren gerne i hus denne gang.

Kastrup satsede alt til sidst, og desværre for BSF gav det pote. Gæsterne blev i 89. minut tilkendt et frispark i højre side, og da bolden på vejen ramte både en Kastrup-spiller samt Mads Randrup snød den keeper Alexander Horsebøg og strøg i nettet til stor frustration for BSFs spillere og de 180 tilskuere.

Selvom uafgjort mod et af rækkens bedre hold i sig selv ikke er skidt, gjorde omstændighederne, at det var en flok slukørede spillere, der forlod banen. Det hårde arbejde fortsætter dog frem mod næste kamp, hvor målet utvivlsomt er tre point.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *