Borgernetværk efterlyser gode idéer i Måløv
Konkurrence Folkene bag den lokale netværksgruppe ’Mit Måløv’ har igangsat en stor konkurrence, hvor de efterlyser idéer til tiltag, der kan gøre Måløv endnu bedre.

Beboere i Måløv har skabt en netværksgruppe, som de kalder ’Mit Måløv’. Gruppen har sin egen side på facebook og tæller pt 272 medlemmer. På siden deler folk små historier, billeder og lignende fra Måløv.

Men bag det virtuelle netværk står en gruppe borgere i Måløv, der har skabt en arbejdsgruppe med det erklærede mål at gøre Måløv endnu dejligere.

Arbejdsgruppen tæller cirka ti borgere og deres første større initiativ er at søsætte en konkurrence, hvor de efterlyser idéer til tiltag, der på den ene eller anden måde kan gøre Måløv bedre.

»Vi vil gerne gøre noget godt for Måløv, og som enkeltindivid må man starte op med det man kan her og nu,« siger Tine Marie Lastein, der er initiativtager til gruppen ’Mit Måløv’, som har eksisteret siden foråret.

Arbejdsgruppen håber, at ’Mit Måløv’ kan fungere som katalysator for gode idéer og initiativer i Måløv.

»Vi vil gerne have, at Måløv bliver endnu dejligere at bo i – for eksempel ved et mere attraktivt bymiljø, hvor specialbutikker kunne flytte ind i de tomme lokaler, eller ved generel forskønnelse. Helt simpelt vil vi gerne passe godt på lokalområdet,« tilføjer Kirstine Ryge Koch, der også er en del af arbejdsgruppen.

Byd ind og vind

De to kvinder har sammen med resten af arbejdsgruppen samlet præmier ind fra lokale forretningsdrivende – præmier der skal bruges i konkurrencen om at komme med gode idéer til udviklingen af Måløv.

»Det kunne være alt fra at lave affaldsindsamlingsdage til et nyt virksomhedsnetværk eller noget helt tredje,« siger Kirstine Ryge Koch.

Arbejdsgruppen håber at konkurrencen kan være med til at sætte skub i tingene i Måløv samt bidrage til fællesskabsfølelsen for alle de mange beboere.

Man kan komme med sin idé til gruppen på deres facebookside, der blot hedder ’Mit Måløv’, hvor man selvfølgelig også kan melde sig ind i gruppen, hvis man ønsker at deltage i fællesskabet.

2 kommentarer om “Borgernetværk efterlyser gode idéer i Måløv”

 1. Finn Eriksson siger:

  Glimrende initiativ- jeg vil foreslå, at Mit Måløv bl.a. vil satse på et samarbejde med Kulturhus Måløv, hvor jeg er medlem af Brugergruppen.
  Kratvej er et trafikalt problem. I myldretiderne er der kaos i begge ender. Kommunen gør ikke rigtigt noget ved sagen. Kunne det være en sag for Mit Måløv?
  Måløvs villaveje er dødkedelige. Vejtræer ville være en økologisk og æstetisk gevinst. Det kunne man måske arbejde med.
  Vi mangler en (kaffe-)cafe i byen.
  Mange venlige hilsener
  Finn Eriksson
  Møllemosen 89
  (ikke på Facebook)

 2. Karsten Kriegel siger:

  Tak for dine ideer, Finn.

  Jeg sørger for at de kommer med i konkurrencen.

  Med venlig hilsen

  Karsten Kriegel
  Mit Måløv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *