BFC Lundegårdens U13-drenge blev ubesejrede puljevindere
BFC-Lundegården-copy.jpg
BFC Lundegårdens U13-drenge. Bagerst fra venstre: Thomas, Rasmus, Daniel, Jakob, Achraf, Lucas, Casper og Nicolai. Forrest fra venstre: Magnus, Mikkel, Noah og Andreas. Foto: Privatfoto
Fodbold BFC Lundegårdens årgang 2002 spillede onsdag den 8. oktober deres sidste kamp i efterårsturneringen, da det på udebane blev til 5-5 mod SB 50.

Efter kampen stod det klart, at holdet var gået igennem hele turneringen uden at tabe en eneste kamp. Syv sejre og en enkelt uafgjort i den sidste kamp, havde gjort, at holdet endte på førstepladsen i deres pulje. En placering som allerede var sikret efter en 4-1 sejr i weekenden over BK Avarta.

Undervejs i sæsonen viste holdet stor målfarlighed, med sejre på blandt andet 13-1 og 10-2. Holdet fik i løbet af sæsonen hentet 22 point af 24 mulige, samt rækkens bedste målscorer, som endte med 59 scorede mål, mens 22 mål var gået ind.

»Drengene har spillet flot hele turneringen. De har holdt koncentrationen over hele sæsonen. Selvom det undervejs blev til et par store sejre, vidste de godt, at de ikke bare kunne give den 80 procent, men at det krævede at de gav sig fuldt ud i alle kampe. Det opnåede de, og det har fortjent sikret dem førstepladsen i puljen,« siger en stolt træner, Thomas Sørensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *