Ballerups vildeste kagebord
Topdanmark-Kagekonkurrence-2-copy.jpg
En kagedyst mellem to afdelinger i Topdanmark i Ballerup udvikede sig til et sandt kageorgie. Foto: Privatfoto
Kagedyst Det sønderjyske kagebord og Den Store Bagedyst på DR1 har fået en seriøs konkurrent i Ballerup.

En kammeratlig kagedyst mellem to afdelinger i Topdanmark på Borupvang endte nemlig med at blive et gigantisk tag-selv-bord af flotte og farvestrålende kager, som medarbejderne selv havde bagt hjemmefra.

»Antallet af kager var så stort, at vi kunne invitere resten af kollegerne på hovedkontoret til at komme forbi i en pause og smage på de dejlige kager. Ingen gik forgæves,« fortæller skadeleder Maiken Sjöberg Russ fra Autoskade afdelingen, der var den ene part i dysten.

Konkurrenterne var IT Skade afdelingen, der have biler og lastbiler som et gennemgående tema for deres mange kager. Som et tegn på respekt for modparten, Autoskade. Netop opfindsomheden var med til at sikre IT Skade sejren i kagedysten.

Kagedysten har sin oprindelse i en hel konkurrencetradition imellem de to afdelinger, hvor de løbende udfordrer hinanden – blandt andet i ’Vi cykler til arbejde’ og ’stribet torsdag’, hvor det gjaldt om at være mest stribet, og senest altså kagebagningskonkurrencen.

»Jeg regnede med, at det ville blive vildt, men det er jo blevet vildere end vildt. Jeg synes det er meget sigende for vores afdelinger, at når vi først får noget fællesskab omkring noget, så går vi all in. For vi synes det er vildt skægt, og nogen gange skal man lave noget lidt andet i hverdagen,« siger Maiken Sjøberg Russ.

Topdanmark-Kagekonkurrence-(1)-copy Topdanmark-Kagekonkurrence-(3)-copy Topdanmark-Kagekonkurrence-(4)-copy Topdanmark-Kagekonkurrence-(5)-copy Topdanmark-Kagekonkurrence-(6)-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *