Ballerup Kommunes budget 2015
debat Venstre i Ballerup Kommune bakker op om det vedtagne budget.

Vi ser blandt andet udmøntning af en række tiltag, som vi allerede fremførte under valgkampen op til kommunalvalget november sidste år. Det være sig frugt til skolebørnene, skovbørnehave, kunstgræsbane i Måløv, renovering af bymidter med fokus på tryghed og fortsat effektivisering af Administrationen.

Der er dog en lille torn i øjet. Nemlig et flertal i Kommunalbestyrelsens ønske om at fastholde den høje grundskyldspromille. Det er ærgerligt. Der var luft i økonomien til at nedsætte grundskyldspromillen. En nedsættelse, som både private boligejere, lejere og virksomheder ville nyde godt af.

Derfor holder Venstre i Ballerup Kommune fast i ønsket om en lavere grundskyldspromille og vil fremføre det igen, når lejligheden byder sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *