Vind filmen ’Vampire Academy’
film.jpg
I Vampire Academy møder vi Rose Hathaway og Lissa Dragomir, to 17-årige piger, der går på en hemmelig vampyrkostskole. Foto: Nordisk Film
Konkurrence Ballerup Bladet og Nordisk Film sætter fem eksemplarer af filmen Vampire Academy på højkant.

Vampire Academy, der er baseret på Richelle Meads globale bestseller romaner, er den dramatiske beretning om Rose Hathaway og Lissa Dragomir, to 17-årige piger, der går på en hemmelig kostskole for Moroi (dødelige, fredelige vampyrer) og Dhampirs (halvt-vampyrer/halvt-menneskelige vogtere).

Rose, der er en rebelsk Dhampir-elev og hendes bedste veninde, Lissa, der er en kongelig vampyr prinsesse, har været på flugt, men er blevet fanget og sendt tilbage til St. Vladamirs Academy, der uheldigvis er netop det sted, hvor de tror at deres liv er allermest i fare.

Tilbage på skolen og Moroi-samfundet kæmper Lissa nu for at genvinde sin status blandt eleverne, mens Rose træner med sin mentor og hemmelige kærlighed Dimitri, for at vinde pladsen som Lissas livvagt.

Rose er til enhver tid parat til at ofre alt for at beskytte Lissa fra dem, der vil udnytte hende på skolen, men også de udødelige, onde vampyrer Strigoi, der jager hendes slægt uden for skolens beskyttende mure. Og der går ikke længe, før hendes loyalitet bliv er testet til det yderste i den ene livsfarlige situation efter den anden.

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film fem eksemplarer af ’Vampire Academy’ på dvd.

Deltag i konkurrencen

For at være med i lodtrækningen om én af de fem dvd’er skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvor mange bøger er der i Richelle Meads ‘Vampire Academy’-serie (hvor denne film er lavet over etteren)?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til red@ballerupbladet.dk. Mærk mailen ‘dvd’. Sidste frist for at deltage er mandag den 8. september klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv afhente filmen på redaktionen i Ballerup.