Vi vil gerne i dialog!
Debat Kære Helle. Jeg kan ikke være mere enig.

Denne sag skulle aldrig have været i pressen. Dialog mellem Miljø og Teknik og os udflytterbørnehave burde være forgået som det har forgået de forløbende 8½ år.

Københavns Kommune købte ejendommen på Tranemosevej 27 for 9 år siden med det formål at anvende huset til børnehave. Godkendt af Ballerup kommune og i overensstemmelse med lokalplanen for områdets fritidsaktivitetsstatus.

Et par beboere har hele tiden været utilfredse med vores tilstedeværelse, udpenslet i vores hus, vores bevoksning, vores affald, vores hegn og ikke mindst vores bus. For blot et par år siden havde vi sidste gang en dialog med Miljø og Teknik forvaltningen om bussen, hvor jeg sidder med et brev i hånden der slår fast at færdsel på vejene er en almen råden ifølge kommunens egen jurist samt politiets.

Det er da en helt vild god idé at køre i mindre busser! Andre ting kunne måske være en god idé. Problematikken står i at jeg på intet tidspunkt er blevet kontaktet med ‘kunne vi finde ud af noget sammen her, så flere bliver glade’. Og det er der demokratiet svigter – måske ikke i formel forstand, men skal man ikke altid søge dialogen og samtalen først inden forbud?

Det er jo helt vildt at vi som grundejere i Ballerup Kommune ikke bliver inddraget i en beslutning der i den grad griber ind i vores færden.

Og du har helt ret: Der er ingen børn der er døde af at gå 400 meter. Børn og pædagoger udforsker dagligt den skønne Hareskov og går flere kilometer i timevis derude. Og klokken 15.20 er energi på treåriges ben ved at være brugt op. Men børn dør ikke af, at gå yderligere 400 meter på kanten af ulvetimen. Lige så lidt som nogen dør af at en bus kører på en vej i 2 x 10 minutter.

Er superglad for du tænker mindre busser – så lad os sætte os sammen. Måske er der slet ingen problemer, hvis blot man taler sammen med de parter, der kan være problemløsende.

Og det kan jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *